Close

Activiteiten in de zomer

In de zomer zijn er genoeg bezienswaardigheden en bezigheden voor jong en oud. Biberwier heeft bijvoorbeeld de langste zomerrodelbaan van Tirol en twee liften die je de bergen inbrengen. Voor sportievelingen zijn er uitdagende wandelpaden en mountainbike routes. Dit dorp is een echte aanrader voor outdoor sporters. Elke zomer vinden er verschillende dorpsfeesten plaats vol animatie en gezelligheid. Onderstaand een selectie aan activiteiten in de omgeving.

Z-Ticket – uw ‘Aktivkarte’ voor 3-13 dagen.

Het Z-ticket is vanaf de aankoopdatum geldig en biedt de volgende mogelijkheden:

Hoe komt u aan deze kaart?

Het Z-Ticket is verkrijgbaar bij de Tiroler Zugspitzbahn, Ehrwalder Almbahn, Lermoos Grubigsteinbahn, Biberwier Marienbergbahnen, Almkopfbahn Bichlbach, Berwanger Sonnalmbahn, TVB Büro Ehrwald .

Voor meer informatie ga naar www.zugspitzarena.com 

 

Highline 179

De langste voetgangershangbrug ter wereld is geopend. 22 km vanaf Brabander Alm. De sensationele Highline 179 is 406 meter lang, vervaardigd van staal en hangt 114 meter boven een dal in het Oostenrijkse Reutte. De duizelingwekkende brug verbindt de ruïne van het Ehrenbergkasteel met Fort Claudia, en kan volgens de ontwerpers een gewicht van 500 mensen dragen. De Highline 179 staat geregistreerd in het Guinness Book of Records in de categorie Tibet Style voetgangershangbrug.

Mountainbiken

De Zugspitze arena is zeer geschikt voor mountainbikers. Deze is al enkele keren uitgeroepen tot beste mountainbike regio van Tirol. Er zijn tientallen fietsroutes beschikbaar in verschillende categorieën. Voor elke doelgroep wat wils. Op deze link vindt u een overzicht van fietsverhuur en -reparatie locaties in de omgeving.

Wandelen

Het gebied is een eldorado voor wandelaars. Het gebied heeft tal van wandelwegen en bergroutes: van recreatieve routes tot routes voor de ervaren klimmers. Al deze wandelroutes geven u prachtige uitzichten op omliggende bergen en bergmeertjes. Rondom de Zugspitze liggen 8 van deze prachtige meertjes.

Eibsee

25 km vanaf de Brabander Alm. De Eibsee is een meertje gelegen 13 km ten zuidwesten van het centrum van Garmisch-Partenkirchen. Het is een kristal helder meertje waar men bootjes en waterfietsen kan huren. Ook is er een wandel trail. Deze staat bekend als een zeer mooie wandelroute met de naam Balsem voor de Ziel. De wandelroute is 7,5 km lang.25 km vanaf de Brabander Alm. De Eibsee is een meertje gelegen13 km ten zuidwesten van het centrum van Garmisch-Partenkirchen. Het is een kristal helder meertje waar men bootjes en waterfietsen kan huren. Ook is er een wandel trail. Deze staat bekend als een zeer mooie wandelroute met de naam Balsem voor de Ziel. De wandelroute is 7,5 km lang.

Zwemmen

In de directe omgeving van de Brabander Alm is een binnen- en buiten zwembad te vinden. Familiebad Zugspitze 4 km vanaf Brabander Alm heeft een Binnen- en buitenzwembad voor jong en oud. Panorama bad Lermoos vindt u op 4 km vanaf BrabanderAlm en is een Buitenzwembad voor jong en oud.

Fun roller

Fun roller op Marienbergbahn strak naast de Brabander Alm. Naast de Brabander Alm vindt u verhuur van mountainbikes, funroller en funsteps. Hiermee kan zowel jong als oud de berg af racen. Een prachtige activiteit en zeer de moeite waard!

Area 47

www.area47.at 42 km vanaf Brabander Alm Rafting, Canyoning, off Road area en verdere Outdoor-Aventuren, Volop waterpret In het Freizeitpark in Tirol ervaart u adrenaline. Het spektacularie aventuren belevenis in Tirol.