Close

Boek online

100% geld terug garantie in de winter

De situatie rondom het coronavirus brengt voor iedereen veel bezorgdheid en onzekerheid in het dagelijks leven met zich mee. Dat geldt ook voor in de nabije toekomst. De situatie kan van dag tot dag veranderen en daarom willen we ons zo flexibel mogelijk naar u opstellen.

Om een deel van de onzekerheid weg te nemen hanteren we een 100% geld terug garantie. Deze garantie betekent dat u bij ons uw verblijf in de winter kosteloos mag annuleren als het verblijf niet door kan gaan door beperkende maatregelen in verband met het coronavirus. Zo kunt u zonder risico uw verblijf bij ons boeken voor in de zomer.

Als u aan de voorwaarden voldoet om kosteloos te mogen annuleren dan kunt u ervoor kiezen om uw verblijf bij ons om te boeken naar een later moment of u krijgt het volledige bedrag teruggestort op uw rekening.

Voorwaarden 100% geld terug garantie

 • Alle boekingen die gemaakt zijn tot en met 31-03-2022 kunnen worden geannuleerd indien het land waarin u woont of Oostenrijk in lockdown gaat.
 • U kunt ervoor kiezen om het volledig betaalde bedrag teruggestort te krijgen op uw rekening.
 • Of u kunt ervoor kiezen om uw geboekte verblijf kosteloos te verzetten naar een andere datum.

Bekijk actuele informatie over het coronavirus in Oostenrijk op de website van de Tiroler Zugspitze Arena.  
 

ACTIE: Boek nu een verblijf van minimaal 4 nachten in de periode van 22 april t/m 29 mei en ontvang maar liefst 10% korting op uw boeking!

Maak nu eenvoudig uw reservering!

Volg de stappen om een reservering te maken voor een appartement. U kunt meerdere appartementen tegelijk boeken.
 
Linnenpakket en eindschoonmaak zijn in de prijs inbegrepen.  Het linnenpakket bestaat uit beddengoed, handdoeken, badmat en een theedoek.
 
Het is bij enkele appartementen mogelijk om een opklapbed toe te voegen om een extra slaapplaats te creëren. Dit kan bij de sectie “extra opties”. Selecteer het totaal aantal personen die in het appartement verblijven op deze pagina.
 
In het hoogseizoen bestaat ook de mogelijkheid om buiten de schoolvakanties om per nacht te reserveren. Dit kunt u reserveren via ons mailadres biberwier@brabanderalm.at.
 
Als u hiervoor interesse heeft, dan horen wij graag van u.
 • Verse broodjes
  € 0,60/stuk
 • Broodmandje
  € 6,00/p.p.
  met 2 broodjes, beleg en jus d'orange per persoon
 • Ontbijt
  € 10,00 per volwassene en € 6,50 per kind (0-10 jaar)
  In overleg met de restaurant eigenaren
 • Verse broodjes
  € 0,60/stuk
 • Broodmandje
  € 6,00/p.p.
  met 2 broodjes, beleg en jus d'orange per persoon
 • Ontbijt
  € 10,00 per volwassene en € 6,50 per kind (0-10 jaar)
  In overleg met de restaurant eigenaren