Close

Activiteiten in de winter

Skiën en snowboarden

Een skigebied met in totaal 64,5 km skipiste. Met natuurlijk de skipiste waaraan ons appartementen complex gelegen is, de Marienberg. In de nabij gelegen dorp Ehrwald, bevindt zich de Wetterstein Sonnenlifte en de Ehrwalder Alm. In Lermoos bevindt zich de mooie uitgebreide piste Grubigsteinbahnen. Ook kunt u met de Top Snow skikaart gebruik maken van de piste in Biberwier, Lermoos, Ehrwald, Berwang, Bichelbach, de Zugspitze en Garmisch Spartenkirchen. Zoals u ziet heeft u keus genoeg om zich iedere dag te vermaken!

Berwang (dinsdagen om 20.30)

www.zugspitze.at 8 km vanaf BrabanderAlm. Snow-Show & romantiek onder de sterrenhemel met de Skischool Berwang & vrienden zoals Bobo-Pinguin of beer Brauni. Bovendien zijn er nostalgie-skiërs, gewaagde sprongen van de "Air Patrol" (freeskiërs en snowboarders), indrukwekkende formaties van de skischool Berwang en de Pistenbully's van Berwang. Een winterbelevenis voor jong en oud!
 U kunt opwarmen met Glühwein of Punsch voor de kinderen.
geen entree-kosten!
 Gratis shuttlebus Heiterwang-Bichlbach-Berwang en Brand-Rinnen-Berwang volgens winterbus-tijdschema van de Tiroler Zugspitz Arena. Datum: 
29.12.2015 - 08.03.2016 - iedere dinsdag, 
aanvang: 20.30 uur, plaats: Egghof Sun Jet

Show on Snow Lermoos (maandagen om 20.00 uur)

Op 4 km afstand vanaf BrabanderAlm is de Avondskishow: een absolute highlight is de Skishow in Lermoos, die elke maandag plaatsvindt. Hier tonen de professionals van de skischool Lermoos hun vaardigheden op de piste. Op de verlichte piste springen free-stylers door vuurringen of dalen in spectaculaire formaties de helling af. Verbluffende trucs en sprongen inspireren het publiek. Een vuurwerkshow is de afsluiter van de show.

Langlaufen

Het dal tussen Ehrwald, Lermoos en Biberwier is een uitstekende gebied voor liefhebbers van langlaufen. De Loipe hebben een totale lengte van 63 km, verdeeld over 4 categoriën. Blauw (licht) 8 km, Rood (middel)20 km, Zwart (zwaar)15 km en Groen (skate) 10 km

Sneeuwschoenwandelen met begeleiding Biberwier

Met sneeuwschoenen door ongerepte natuur wandelen, weg van de drukte. Zo beleeft u de winter. Sneeuwschoenwandelen gaat gezellig door het romantische winterlandschap of sportief naar de besneeuwde bergtoppen. Op afgelegen paden wandelt u in knie-hoge poedersneeuw. Info bij skischule-biberwier.at

Schaatsen op kunstijsbaan in Ehrwald

(woensdag- en zondagavond tussen 20 en 22 uur) 4 km vanaf BrabanderAlm. Gezellig op het ijs schaatsen of een leuke avond in curling doorbrengen. IJssport op Kunstijsbaan te Ehrwald

Nacht langlaufen te Heiterwang

Dinsdagavond 18.00-22.00 uur

Rodelen

Op de Ehrwalder Alm in Ehrwald (op dinsdag- en vrijdagavond). 4 km van BrabanderAlm. Met een slee in de avond van de skipiste racen. Overdag kun u in Lermoos vanaf de Brettalm tot in het dorp roddelen.

Fakkelwandeling Lermoos (dinsdagen om 20:15)

4 km vanaf BrabanderAlm

Paardenslee rijden

Paardenslee rijden Lermoos, Ehrwald of Berwang