Close

Heerlijk ontspannen & genieten van Oostenrijk

Brabander Alm

Welkom op de allerleukste Brabants/Tiroler site!

Speciale voorjaarsactie!

Nu speciale vroegboekactie: krijg een overnachting gratis bij een verblijf van 3 nachten in voorjaar 2021.

Bent u toe aan een heerlijke vakantie in de Oostenrijkse bergen, maar wilt u toch in de Brabantse/Hollandse gezelligheid blijven, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben de Brabander Alm gerenoveerd in 2016 tot een appartementencomplex met 11 appartementen. Ook is het complex voorzien van een restaurant en een zonnig terras, met een uitzicht op de piste van Biberwier. Alle appartementen hebben een balkon of terras dat uitkijkt op de prachtige bergen.

Het complex staat op 50 meter afstand van de lift en de rodelbaan. Als u zin heeft in een beetje avontuur, kunt u bij het verhuur van de steps, skelters en dergelijke voor allerlei sportactiviteiten terecht onder aan de piste, bij de lift. Ook zijn er verschillende wandelroutes vanuit de Brabander Alm. Vanaf het terras kunt u al deze sportactiviteiten van uw kinderen bewonderen, of u doet zelf mee natuurlijk!

Er zijn diverse zwemmogelijkheden in de buurt, zowel binnen- als buitenbaden.

Ook met het vliegtuig of met de trein zijn wij goed bereikbaar. Het vliegveld van Innsbruck ligt op 50 minuten rijden van de Brabander Alm. Ook met de trein kunt u vanuit Nederland of Duitsland prima naar ons toe reizen.

De koffie of de thee staat al voor u klaar, dus boek maar snel!

Ontbijtservice in de Brabander Alm

Wij bieden u een ontbijtservice aan met de volgende keuzemogelijkheden:

Verse broodjes bestellen voor 17:30 uur. worden ze de volgende ochtend bij u appartement geleverd.

  • Verse broodjes: vanaf € 0,65 per stuk

Voor het reserveren van een tafel in het restaurant kunt u Onno en Raquel telefonisch bereiken onder het volgende nummer 0043-6601950900.

Boek nu uw verblijf bij de Brabander Alm in Biberwier voor in de winter!


We kijken uit naar uw komst!